Næste:
Næste:

Når eventyret kalder – er Grandland X fra Opel svaret

Med Grandland X i SUV-design er Opel klar til at erobre markedet for firmabiler. Der er tale om en potent bil med kraftoverskud. En stor bil der kan rumme hele familien, og en moderne bil med et elegant maskulint udtryk. Den høje siddestilling giver et unikt overblik, og de 18-tommers fælge kridter vejbanen af med fortrinlig kørekomfort til følge.

Der er tale om en stor og rummelig bil, der lever op til alle tænkelige sikkerhedsforhold- og regler, og en stor bil der samtidig i kvitterer på miljøet og driftsøkonomien, ved at køre langt på en liter brændstof. Grandland X fås med både benzin- og dieselmotor i flere varianter, og netop brændstoføkonomien udmærker sig ved, at benzinudgaven kan køre helt op til 19,2 kilometer på literen, mens dieseludgaven tilsvarende kan nå op på 24,4 kilometer. Det er innovation og udvikling til tiden, og en innovation der påvirker trykket på klimaet i den positive retning, idet længere på literen automatisk betyder mindre CO2-udledning til atmosfæren.

Overflødighedshorn

Grandland X, der fås i varianterne ESSENTIA, ENJOY og INNOVASTION, er proppet med udstyr. Som standardudstyr gælder det bl.a. Hill Start Assist, ESB- og ABS-bremser, dæktryksadvarsel, hastighedsskilteassistent, hastighedsfølsom servostyring, et hav af airbags der dækker hele kabinen, dobbelte selestrammere og selealarm. På komfortsiden kan nævnes intelligent fartpilot, LED-kørelys og halogenforlygter, aircondition med pollenfilter, radio med USB og Bluetooth, fire højtalere og et førerdisplay med 3,5 tomme farveskærm. Allerede i ENJOY får man på sikkerhedssiden førerassistentpakken Opel EYE med kamera og radar, frontal kollisionsadvarsel med automatisk nedbremsning, vejbaneassistance og vejbaneskiftalarm samt en træthedsalarm. Og i den dyreste model INNOVATION folder der sig et overflødighedshorn af yderligere features ud. Det gælder parkeringsassistent, elektriske sammenklappelige sidespejle der er opvarmede og indfarvede, blindvinkelalarm, regnsensor, to-zonet klimaanlæg samt læselamper både foran og bagi.

- Både når det gælder ENJOY og INNOVATION, er der virkelig lagt yderligere lag på grundmodellen ESSENTIA, når det handler om features, der både styrker komforten og sikkerheden. Der er mange muligheder for at peppe Grandland X yderligere op. Det gælder bl.a. muligheden for at købe den med glastag, der lukker naturen ind, samt med vores innovative og ergonomiske AGR-sæder, som det har taget 100 ingeniører 5 år at udvikle. Til gængæld får man så et multifunktionelt sæde med mange justeringsmuligheder, massage, køling og varme. Et innovativt resultat der på fornemste vis hæver kørekomforten til nye højder, siger produktchef Steen Davidsen fra Opel Danmark.

Se kampagneprisen på Grandland X og beregn din ydelse her

Se videoen om de moderne AFL-forlygter, der sikrer dig en god køreoplevelse både dag og nat.

Spændende og dynamisk

Bilen er allerede i dag noget af et tilløbsstykke. Den blev lanceret i november sidste år, og har fået fat i markedet for de store SUV’er med et salg på omkring 150 om måneden. Grandland X er multifunktionel og egner sig både som den foretrukne firmabil og familiebil. Det er bil der er hård udenpå, og silkeblød indvendig. Der er tale om materialer fra den bedste skuffe, og så præsenterer den et rummeligt bagagerum, der kan justeres fra omkring 500 liter helt op til over 1600 liter afhængigt af det aktuelle behov.

Grandland X er virkelig en spændende og dynamisk bil. Det er en dragende SUV, der vækker opsigt overalt på grund af de skarpe linjer og den sporty attitude.

- Grandland X er virkelig en spændende og dynamisk bil. Det er en dragende SUV, der vækker opsigt overalt på grund af de skarpe linjer og den sporty attitude. Sikkerhedsniveauet er uovertruffet, og den er blev honoreret for sin sikre konstruktion, ligesom den selvfølgelig også har fået fuldt hus på sikkerheden ved Euro NCAP’s crashtest. Der er tale om en elegant bil i et simpelt og stilrent design. Den har selvfølgelig den karakteristiske Opel-front, og så er det en bil, der gerne vil ses og bruges. En meget funktionel bil, der dækker alle behov, og fremfor alt en bil der er let at betjene, på grund af det meget udstyr, der hjælper én på vej, fortæller Steen Davidsen.

Se kampagneprisen på Grandland X og beregn din ydelse her

Se videoen og oplev hvordan Grandland X trækker 2 tons.

I alle modeller

Hos Opel går klimahensynet hånd i hånd med ambitionen om konstant at udvikle nye teknologier der fremmer færdselssikkerheden. Selvfølgelig er Grandland X udstyret med blindvinkelalarm og andre teknologiske finesser der øger trafiksikkerheden. Men netop i erkendelse af at omkring 10 procent af alle færdselsuheld skyldes blinde vinkler, har Opel lagt sig i selen for at flest mulig biler fra Opel skal rumme blindvinkelalarm. En teknologi der stadig finjusteres, men samtidig en teknologi, der på sit nuværende stadium fremmer trafiksikkerheden betragteligt.