Næste:
Næste:

Mokka X fra Opel – streetlife og offroad i skøn forening

Her er bilen til både streetlife og offroad. Bilen der kan begå sig på både de bonede gulve og dybt inde i vildnisset. Bilen til den urbane single, eller parret der har mod på nye eventyr. Opel Mokka X er SUV-oplevelse fra øverste hylde. En innovativ køreoplevelse i særklasse. Maskulin i sit udtryk og med ekstra køresikkerhed.

Opel har en lang og stolt historie, og er kendt og respekteret for at bringe de nyeste bilteknologier og fremmeste innovationer frem til kunderne uanset bilklasse og prisniveau. Det handler om sikre, komfortable og støjsvage biler med en god kørselsøkonomi. Et Premium Brand med en bred produktportefølje, hvor alle kan være med. Og måske også uretfærdigt opfattet som en anelse konservativ i sit udtryk. Det gælder bestemt ikke Opel Mokka X. Fronten er genkendelig som en Opel skal være, men det er bestemt ikke en familiebil i traditionel forstand. Tværtimod en lille egoist med et skarpt temperament. En moderne SUV der fås med 4-hjulstræk, sekstrins gearkasse, ECTOTEC-motor med start/stop-funktion og en fleksibel letvægtsundervogn.

Frem overalt

Der er tale om en bil, der er let at håndtere i byen. En kompakt bil med høj siddehøjde og LED-lygter der forbedrer udsynet med op til 30 procent. Designet i Opel Mokka X er lækkert og raffineret. De kraftfulde former og de store letmetalfælge ser ikke bare godt, men giver også ekstra køreglæde og komfort.

Det er en bil, der kan komme frem overalt, og især hvis man investerer i en med 4-hjulstræk, ligger hele verden åben, da den kan klare det meste.

- Opel Mokka X er bestemt ikke et udstyrsstykke, hvad angår helt unikke og helt særlige features, men en smart, driftssikker SUV med et meget højt sikkerhedsniveau, som naturligvis også har udløst de maksimale fem stjerner i Euro NCAB’s sikkerhedstest. Det er en bil, der kan komme frem overalt, og især hvis man investerer i en med 4-hjulstræk, ligger hele verden åben, da den kan klare det meste, siger produktchef Steen Davidsen fra Opel Danmark.

Se privatleasingprisen på Mokka X og beregn din ydelse her

Se videoen om sikkerhedsudstyret i Mokka X

Fokus på bæredygtighed

Opel Mokka X fås i to varianter. Basisudgaven ENJOY rummer som standardudstyr, ABS og ESP bremser samt Hill Start Assist, der sikrer, at man ikke ruller baglæns, når man starter på en bakke. Der er airbags i både front og sider samt de såkaldte gardinairbags, ligesom der naturligvis er selestrammere, dæktryksovervågning, multijusterbare nakkestøtter samt servostyring.

På komfortsiden handler det bl.a. 7 tommer touchskærm, lysfølsomt bakspejl, regnsensor og opvarmeligt læderrat og varme i forsæder, boardcomputer, varmereflekterende ruder og halogenlygter med LED-lys. På designsiden er det især værd at bemærke tagrælingerne, tågelygterne i bagenden, de indfarvede håndtag samt den sølvfarvede beskyttelsesplade foran.

På den lidt dyrere Mokka X INNOVATION-udgaven, er der bl.a. store 18” letmetalfælge, armstøtte ved førersæde og kromlister ved ruderne.

Man kan sagtens være både klimabevidst og bæredygtig med en Opel Mokka X.

- Man kan sagtens være både klimabevidst og bæredygtig med en Opel Mokka X. Den fås nemlig med et bredt motorprogram med både ECOTEC og som benzin- og dieselbil. Det betyder faktisk, at bilen kan yde op til 20,4 kilometer på en liter diesel. Og med vores effektive partikelfilter, betyder det faktisk, at der er en miljøgevinst at hente, fordi belastningen på miljøet bliver minimal. Og netop miljøspørgsmålet spiller en helt afgørende rolle i vores innovations- og udviklingsarbejde, hvor vi arbejder koncentreret på at optimere brændstofydelserne i alle vores motorer, ligesom vi har et skarpt øje på både hybrid- og el-biler, som får en langt mere fremtrædende rolle i vores produktprogram i fremtiden. Det skylder vi både klimaet og vores kunder, hvor vi oplever en markant stigning i interessen for miljøvenlige og bæredygtige. Og den interesse er vi selvfølgelig klar på at imødekomme. Det sker bl.a. med en Opel Corsa, som ren elbil, forklarer Steen Davidsen.

Se privatleasingprisen på Mokka X og beregn din ydelse her

Oplev de adaptive LED-forlygter i videoen herover.

Hånd i hånd

Alle biler fra Opel lever i dag op til de gældende sikkerheds- og miljøkrav, og med en klar innovationsstrategi har Opel fabrikkerne gennem de sidste 10 år formået at skabe en bred produktportefølje, hvor ambitionerne om at producere biler der kører lang på en liter brændstof, går hånd i hånd med viljen til at reducere CO2-udledningen, og dermed kampen for bedre betingelser for klimaet.