Næste:
Næste:

Klitmøller © Mette Johnsen

Her er de seks mest afslappende luksushoteller i Nordjylland

’Hos momondo ønsker vi at inspirere til at opsøge nye oplevelser” udtaler momondos danske presseansvarlige, Lasse Skole Hansen og fortsætter: “Så hvis man tror, man har set det hele herhjemme, kan vi kun anbefale at man forkæler sig selv med en gang afslapning. Derfor har vi samlet denne lille guide til afslappet luksus i det nordjyske.”

Rejsesitet momondo.dk inspirerer her med de skønneste afslappende hoteller i Nordjylland

momondo.dk kan du søge efter både hoteller, ferieboliger og billeje. momondo anbefaler, at du orienterer dig om afbestillingsreglerne, hvis dine planer skulle ændre sig.


Foto: Mette Johnsen

Ruths hotel

Skal det være afslappende med masser af forkælelse, er Ruths Hotel svær at komme udenom. I Gl. Skagens klitter blev et lille pensionat ved navn Vesterhus grundlagt for over 100 år siden, i dag kendt som Ruths Hotel. Historien om stedet har budt på skibsforlis, kærlighedshistorier med Danmarks kendisser gennem tiden, og netop hotellets rige historie er helt central som stemningsskaber, når man nyder caféen eller brasseriet ved solnedgang.

Ruths Hotel byder på gourmetrestaurant og wellnessafdeling, og selv om Skagen om sommeren også er lig med en særligt livlig atmosfære er Gl. Skagens stemning en helt anden, der indbyder til ren afslapning.

Find værelse på Ruths Hotel

Strandhotellet Blokhus

Opført i 2017 er dette listens yngste bud på afslappende nordjysk luksus. Blokhus har i årtier haft en dragende effekt på folk fra hele landet og vores nabolande, og når man ankommer på Strandhotellet Blokhus, forstår man nemt hvorfor. De brede, hvide sandstrande grænser op til de marhalmdækkede klitter og bag klitterne ligger hotellet med sine 37 værelser og to lejligheder. Stilen er inspireret af 20’ernes og 30’ernes danske badehoteller, og her kan man nyde både welness, spa og fitness alt efter temperament.

Find værelse på Strandhotellet Blokhus

Vrå Slotshotel

I det smukke hvide slot fra 1645, kan du vågne op og føle sig som adelige og nyde de smukke opgivelser - selvfølgelig med voldgrav inkluderet. En kort rejse nord for Aalborg, er Vrå Slotshotel perfekt til et afslappende ferieophold, hvor himmelsenge og slotsparken giver romantikken de bedste kår.

Find værelse på Vrå Slotshotel

Hotel Thinggaard

En kort rejse fra Nationalpark Thys barske landskaber ligger det fine hotel Thinggard. Hotellet er moderne, men hyggeligt og her arbejder man sammen med Sydthy Kurbad om at krydre opholdet med både welness og spa. Dampbad og sauna samt massagebassin er her en del af oplevelsen, og udover den skønne natur har gæster mulighed for at tage et slag golf på Sydthy Goldklub.

Find værelse på Hotel Thinggaard

Klitmøller Hotel

I noget af det vestligste Nordvestjylland ligger Klitmøller, kendt som ‘Cold Hawaii’ midt i Nationalpark Thy. Med tre suiter, “Thy”, “Hemingway”, og “Jaws” der alle har havudsigt og egen balkon, er det svært at komme nærmere det brusende Vesterhav.

Har du behov for at komme endnu nærmere, byder Klitmøller på en livlig surfer-kultur, hvor begyndere og øvede kan prøve kræfter med surf-sporten. Fra værelset er det muligt at smutte ned på den traditionsrige restaurant Niels Juel eller at tage bilen til Hanstholm Madbar.

Find værelse på Klitmøller Hotel