Næste:
Næste:

Innovative energi- og vandbesparelser til det private hjem

Med vand- og energibesparende armaturer og brusesystemer fra GROHE kan man hjælpe med at gøre vores blå planet lidt grønnere.

Sparer man på vandet, sparer man på energien. Og det er bydende nødvendigt i en tid, hvor klimaet raser. I fremtiden venter flere orkaner, oversvømmelser og tørkeperioder. Skal klimaet tæmmes, må vi ændre vores energiforbrugende vaner og spare på klodens knappe ressourcer. Det kalder ligeledes på innovative løsninger fra industriens spillere.

Sparer man på vandet, sparer man på energien. Og det er bydende nødvendigt i en tid, hvor klimaet raser.

Netop sådanne løsninger arbejder den kendte, tyske armaturproducent GROHE med. Virksomheden, der er kendt for sine smukke og funktionelle designs til køkkenet og badeværelset, har nemlig gjort det nemt at spare på både vandet og energien i hjemmet – uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Det er en fantastisk ide for klimaets skyld, men også for pengepungen. Faktisk viser beregninger (med prisværdier på 3,57 kr./kWh og 0.0386 kr./liter vand), at en gennemsnitlig hustand med fire personer kan spare næsten 10.000 kroner om året ved at skifte hjemmets brusesystem, håndvask- og køkkenarmatur ud til en af GROHE’s nye og grønne løsninger.

GROHE halverer vandregningen

Hvis vi udskifter vores traditionelle vandhaner og brusehoveder og i stedet installerer et GROHE-brusesystem og GROHE-armaturer, kan vi spare på vandforbruget..

I snart 90 år har GROHE produceret armaturer til køkkenet og badeværelset fra fabrikken i Hemer i det vestlige Tyskland. Vand er essentielt for GROHE. Men selvom kloden er dækket af 71 procent vand, er der alligevel begrænset forsyninger af drikkevand. Særligt i områder der er udsat for ekstreme klimaforandringer, er vand allerede en knap ressource. Vi er derfor nødt til at forandre vores vandforbrug.

Først og fremmest anbefaler GROHE, at vi kan tage kortere bade. Men derudover har den tyske armaturproducent, der er kendt for sin langtidsholdbare kvalitetsprodukter, fundet innovative løsninger, der hjælper kloden og dens trængte klima.

Hvis vi udskifter vores traditionelle vandhaner og brusehoveder og i stedet installerer et GROHE-brusesystem og GROHE-armaturer, der benytter sig af den innovative Water Saving-teknologi, kan vi spare på vandforbruget. Water Saving-systemet benytter sig af en flowbegrænser, der reducerer vandgennemstrømningen med næsten 50 procent.

Selvom vandforbruget begrænses drastisk, går det ikke udover komforten. Perlatoreren, der blander luft i det gennemstrømmende vand, giver nemlig samme volumniøse vandoplevelse i badet, selvom vandforbruget er næsten halveret. Kvaliteten og komforten bliver ikke halveret – kun vandregningen.

Start koldt og spar energi

Det er ikke kun på vandregningen, at GROHE’s innovative teknologier hjælper. Det gælder også energiregnskabet. De stigende energipriser har gjort det dyrere i hjemmet, men også her er der penge at spare, hvis man udskifter de traditionelle armaturer med smarte løsninger fra GROHE’s æstetiske sortiment af armaturer.

GROHE er kendt for sine smukke og funktionelle designs til køkkenet og badeværelset. De har nemlig gjort det nemt at spare på både vandet og energien i hjemmet.

GROHE ønsker et mere ansvarligt vand- og varmeforbrug og derfor har de udviklet den nye GROHE SilkMove ES-teknologi. Ifølge GROHE stammer to tredjedele af en husstands energiforbrug fra det konstante forbrug af vand, der skal opvarmes til opvask, bad og rengøring. Men med GROHE SilkMove ‘slukkes’ der for den konstante opvarmning af vand, når vandhanen ikke er i brug. Dermed undgår man også unødig brug af varm vand.

Den konstante koldt-vands-tilstand, mens armaturet er slukket, giver store energibesparelser i hjemmet – til gavn for privatøkonomien og vores fælles klode.

Det er en god ide at tjekke sit vandforbrug. Sparer man på vandet i husholdningen, er det et lille, men vigtigt skridt i den rigtige retning for klimaet. Vand er essentielt, men det er en trængt ressource. Selvom planeten er blå, er der brug for grønne løsninger.

Læs mere om GROHEs energi- og vandbesparende produkter her.