Næste:
Næste:

Få Eco-orgasmer til vild kampagnepris

Elsk vores planet, mens du elsker dig selv - Womanizer Premium Eco er en klitoris stimulator fremstillet af biobaseret plast, så du også kan ride med på den miljøbevidste bølge i sengen. 


Lige nu kan du spare hele 42% og betaler kun 749,- mod en normalpris på 1295,-.

Womanizer er et af de mest populære sexlegetøj til kvinder i verden. Nu har de taget deres bedst sælgende model, Womanizer Premium, og gjort den mere miljøbevidst. De har beholdt de samme orgasmefremkaldende trykbølger, som kvinder over hele verden elsker, og mange af de samme funktioner, men erstattet plastikken af et plantebaseret alternativ. For gøre aftrykket endnu mindre, planter Womanizer desuden et træ for hver Premium Eco, der bliver solgt.

»Jeg tror, at mange mennesker vil sætte pris på, at man nu kan forkæle sig selv med en Womanizer med ekstra god samvittighed«, udtaler Sexual Wellness Specialist, Ditte Jensen.

Plantebaseret, men ikke på bekostning af kvaliteten

Womanizer Premium Eco går ikke på kompromis med kvaliteten og med 12 fortryllende intensitetsniveauer du kan skifte mellem sikrer produktet tåkrummende fornemmelser på hvert niveau af Pleasure Air Technology pulseringerne. Fra en bomuldsblød fingerberøring til en ivrig sugning kan du tilpasse din egen orgasme præcis, som din vulva elsker det.

Jeg tror, at mange mennesker vil sætte pris på, at man nu kan forkæle sig selv med en Womanizer med ekstra god samvittighed

Takket være den intelligente Smart Silence Technology tænder den først, når den kommer i kontakt med din hud. Det får den fantastiske dirren til at bevæge sig diskret igennem din klitoris, når du har brug for det.

Produktet har desuden vundet en XBIZ pris i kategorien ’Powered Non-Vibrating Sex Toy of the Year’ i 2022.

Let’s talk about sex

Sinful fejrer lige nu fødselsdag og i den forbindelse har vi ekstraordinært lavet en VIP-kode til Politikens læsere.

Brug koden: sinful-pol når du køber en Womanizer Eco og få et gratis ’Let’s talk about sex’ spil med din ordre.

Spillet har en værdi af 149,- og tilbuddet gælder frem til søndag 12. marts