Næste:
Næste:

Prasanna Puwanarajah, Maggie Steed, Jack Davenport og Lydia Leonard i den nye komedieserie 'Ten Percent'. Serien får eksklusivt premiere på Prime Video d. 28. april 2022. Foto: Prime Video.

Stjerner på en snor

Nyt komediedrama drysser spandevis af britisk stjernestøv henover Prime Video, når Ten Percent om lidt får premiere. Serien bobler af forkrøblede familiedynamikker, masser af drama og akavede stjernemøder, når dørene til agenturet Nightingale Hart snart åbner sig.

I den nye komedieserie Ten Percent på Prime Video ser det på overfladen pompøst og pragtfuldt ud hos det hæderkronede London-agentur, Nightingale Hart. De fire agenter Jonathan, Rebecca, Stella og Dan plejer kontrakterne for flere af Englands celebre filmstjerner. Men efter at direktør og stifter, Richard Nightingale, pludselig afgår ved døden, pibler panik og kaos frem fra stjernedybet, hvor agentsønnen, Jonathan, måske-måske ikke står til at være arvtager.

Glæd dig til masser af drama når Nightingale Harts top agenter, klienter, og assistenter gør deres bedste for at overkomme personlige og professionelle problemer, uden at miste forstand... og deres klienter. Foto: Prime Video.

I Jonathans egen priviligerede optik er der dog ingen tvivl. Selvom han har (skam)redet på faderens mangeårige succes, er den midaldrende Jonathan klar til at tage tøjlerne og føre agenturet – og Nightingales medarbejdere – gennem det oprørte farvand. Men kriserne og dramaet lurer lige under overfladen, hvor de tre andre agenter, Rebecca, Stella og Dan, står på spring for at ofre sønnen for at forbedre deres egen position på det førerløse skib.

Men filmstjernerne truer med at hoppe af den synkende skude, hvis ikke de fire, febrilske agenter kan samarbejde. Stjernerne må for alt i verden beholdes i folden, men det er ikke altid nemt, når intriger, usikkerheder og forråede familiedynamikker har slået rod i det britiske stjerneagentur.

Vejen mod sikker havn går gennem særdeles oprørte vande i den britiske komedieserie, Ten Percent, der snart er tilgængelig på streamingtjenesten Prime Video. En komedieserie, der i otte afsnit, folder sig ud i Londons rammer, hvor flere af virkelighedens britiske filmstjerner kærligt spiller sig selv i mødet med deres agenter hos Nightingale Hart.

 • Stjernedrys fra virkelighedens verden

  Ten Percent er en adapteret, britisk version af den franske komedieserie, Call My Agent!, der fik masser af roser fra anmeldere og publikum. Denne gang er settingen ikke Paris, men London, hvor den akavede, aparte arbejdsplads bliver overrendt af notabiliteter fra den britiske film- og TV-sfære – blandt andet Helena Bonham Carter, Dominic West og Phoebe Dynevor, der alle spiller sig selv og naturligvis har møder med deres agenter i Nightingales hæderkronede kontorer.

  Komediedramaet opererer i en lille fiktiv verden, men sigter efter hverdagens genkendelighed, selvom scenen er sat i den celebre stratosfære. Og selvom de fire agenter hver især har knivene ude efter hinanden, er der også meget varme at spore mellem karaktererne, der på trods af deres fejl og mangler alligevel må finde sammen i et frugtbart samarbejde, hvis de skal bevare Nightingale Hart.

  Foto: Prime Video.

  Ten Percent er skrevet, udviklet og instrueret af John Morton, der tidligere har vist sin fantastiske sans for britisk humor i de roste komedieserier TwentyTwelve og W1A.

  Stream ’Ten Percent’ på Prime Video fra d. 28. april 2022 her.