Næste:
Næste:

Kom godt ind i det nye år: Nytårsforsættet, du med sikkerhed kommer til at holde

Februar er kedelig og grå – og hvis du er ligesom alle andre – fyldt med nye, optimistiske nytårsforsæt, der skal forbedre dit liv og din livskvalitet. Du gør det i bedste mening. Indtil du ikke gør det mere.

Men vidste du, at det faktisk er meget nemmere, end man skulle tro at forbedre sin livskvalitet? Det er endda nemt – og du har stensikkert allerede prøvet det: Orgasmen.

Den ultimative tilfredsstillelse er svær at opnå, men hos Peech bestræber vi os på at hjælpe dig så godt på vej, som vi nu engang kan. Vores vision er at gøre sexlegetøj til en hverdagsluksus – ligesom når du går ned og køber en lækker håndcreme til dig selv. Det er dit velvære, der er i fokus og vi har samlet seks favoritter, der med sikkerhed kan hjælpe dig godt ind i det nye år:

Sig det med rav

I september 2021 lancerede vi vores første egne produkt, Amber. Amber er en håndlavet brudsikker glasdildo, der er perfekt til temperaturleg eller til massage af vulva.

Nedkøl dildoen ved at smide den i køleskabet eller hold den under den kolde hane, og brug den til sanseleg. Den nedkølende effekt gør, at de områder, du rører, bliver særligt sensitive og følsomme. Vil du gå den anden vej og afslappe musklerne, kan du varme Amber op ved at lægge den på radiatoren eller under den varme hane. Glas er et hårdt materiale, så glasdildoer er perfekte til at massere myoser og ømme muskler i vulva og anus.

Sig hej til en af vores nyeste maingirls, Snail Vibe!

Snail Vibe er skabt af fagfolk på baggrund af forskning indenfor anatomi og seksualitet. Den er af lækker silkeblød silikone, der føles helt fantastisk både indeni og udenpå. Med to uafhængige motorer og dens over 600 forskellige mønstre, er det sikkert, at du ikke finder noget lignende i verden!

Den er designet til at kunne tilfredsstille så mange forskellige kroppe som muligt. Snail Vibe kombinerer otte former for stimulering og erstatter tre typer sexlegetøj på samme tid – der er endnu ingen model, der kan prale af den vibrerende kraft fra en wand, indføringsdybden af en dildo og dobbeltstimuleringen fra en rabbit.

Robotterne kommer

Amerikanske Lora DiCarlo har med sin kollektion af robotlegetøj åbnet for en helt ny liga indenfor sexlegetøj – og her kan man med fordel starte sit bekendtskab med Onda.

Den er udstyret med den revolutionære teknologi, PercussionTouch, der efterligner fornemmelsen af en finger, der stryger over G-punktet, men med et stimuleringsboost der giver en dyb massage og en helt ny oplevelse.

Vibratoren er i lækkert blødt materiale – og så gør det faktisk ikke spor, at den ikke er i de klassiske farver, du oftest ser i sexshops.

Vores vision er at gøre sexlegetøj til en hverdagsluksus – ligesom når du går ned og køber en lækker håndcreme til dig selv


Le petit assistant

Le Petite Wand er en lille sag – men den kan mindst lige så meget som sine større artsfæller.

Wand’en er historisk set en af de første vibratorer på markedet. Den blev godt nok solgt som et massageapparat – ligesom nogle supermarkeder stadig gør det – men mennesket har altid været modig og sådan kom et af de mest elskede og ikoniske vibratorer til verden.

Denne er en lille sag, så den er nem at have med i tasken on the go. Her hjælper dens låsefunktion i høj grad også – for der er ikke noget værre, end en vibrator, der går i gang midt i bussen.

Le Petite Wand er ligeledes i lækkert blødt materiale, superfleksibel og vandtæt, så man kan have den med i badet. Win win.

Spin it around

Oplev en orgasme, du aldrig har prøvet før! Japanske Tenga har revolutioneret markedet indenfor sexlegetøj til penis – og det har de virkelig understreget med Tenga Spinner.

Kom noget glidecreme i Tengas Spinner, sæt den ned over penis og nyd den dejlige fornemmelse af dens roterende bevægelser, når du bevæger den op og ned. Indvendig er den fyldt med bløde og samtidig enormt pirrende firkantede forhøjninger, som med garanti vil bringe dig til klimaks på en ny og spændende måde.

Spinner er genbrugelig og den er meget nem at rengøre med vand og neutral sæbe.

Puff, puff, pass

Et af de største trends indenfor sexlegetøj de seneste år har været vakuum-vibratoren. Modsat almindelige vibratorer, udnytter de her produkter nye måder til at stimulerer de erogene zoner ved hjælp af trykbølgeteknologi. Det er helt klart blevet den nye klassiker og et must have i legetøjskollektionen.

Puff fra amerikanske Unbound Babe er trods sin størrelse, den er ikke meget større end en håndsæbe, utroligt kraftig og tager sit arbejde seriøst. Med det sugende mundstykke, er den perfekt til nipple play og på klitoris – og er en sikker vinder, når det gælder at nå orgasmen. Puff passer manges smag, da den både er let og kraftig i trykket. Der er simpelthen lidt for alle størrelser.

Verdens bedste Butty

Butty er den nyeste buttplug i byen. Den ser måske lidt stor ud, men med lidt glidecreme og opvarmning er du mere end klar til at lære den at kende.

Butty er lavet i silkeblød silikone, men det er i virkeligheden det, der er indeni, der er det bedste. I kernen af Butty er der nemlig en stålkugle, som både giver tyngde, men også en smule indvendig bevægelse. Det er en æggende fornemmelse, der kun skal opleves. Med en sugekop på bunden, er Butty en standhaftig buttplug, der kan stå mod det meste – firm yet flexible.

Har du én af disse produkter i sengebordsskuffen, er du med garanti bedre udrustet til at holde dit nytårsforsæt – i hvert fald, hvis det gælder The Big O.

Peech ønsker dig et godt 2022!

Og psst. hvis du bruger koden ‘sikkersex’ så giver vi 10% på din første ordre i hele Februar!

Besøg Peech og udforsk kvalitet, sundhed og intim velvære her.