Næste:
Næste:

Klarvinduer leverer vinduer og døre til alle typer huse. Her er det bondehusvinduer i et hus på Møn. Foto: Klarvinduer.

Skån miljøet med nye vinduer

Nye 3-lagsvinduer er en enkel måde at energioptimere huset. Vinduerne holder både varmen inde i stuen og pengene nede i lommen.

Spar på varmeregningen og skån miljøet. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er resultatet, hvis du udskifter de gamle vinduer med nye 3-lagsvinduer.

”3-lags glas er en optimal løsning til dit hjem og din pengepung. 3-lagsvinduer giver god isolering og en bedre energieffektivitet, fordi varmen forbliver i hjemmet. Det gavner varmeforbruget og dermed kan du spare op til flere tusinde kroner årligt på varmeregningen,” siger Thomas Hasse Therkildsen, CMO hos Klarvinduer.

3-lags glas er i 2021 blevet et lovkrav i helårsboliger. Vinduerne, som kan bestå af både træ og aluminium, har en lang levetid, høj isoleringsevne og beskyttelse af træet udvendigt. Indvendigt består elementet af træ fra langsomt voksende fyrretræ, og udvendigt består det af en aluminiumsramme, der beskytter trækonstruktionen mod UV-stråling, vind og vejr.

»Du får på den måde et næsten vedligeholdelsesfrit vindue, og det er samtidig en langsigtet investering, da din boligs værdi forøges«

”Du får på den måde et næsten vedligeholdelsesfrit vindue, og det er samtidig en langsigtet investering, da din boligs værdi forøges. Vedligeholdelse er nemlig en afgørende faktor, når boligen vurderes på mæglermarkedet,” understreger Thomas Hasse Therkildsen.

Nye vinduer nemt og billigt

Klarvinduer er en vinduesproducent, der sælger vinduer og døre online efter individuelle mål. Gennem et brugervenligt system kan du selv opmåle og tilpasse dine vinduer og døre efter behov.

Vinduer og døre produceres på Klarvinduers egen fabrik i Estland, og står du selv for opmålingen og installationen af vinduer og døre, er der en del penge at spare.

”Vi kombinerer stilfuldt, dansk design og fyrretræ af høj kvalitet, som leveres gennem vores egen fabrik i Estland. Her er klimaet ideelt til at dyrke de langsomt voksende træer uden knaster, som gør dem særligt egnede til produktion af pæne facader til hoveddøre i træ og vinduer. Vi kombinerer dermed de stilfulde, danske designtraditioner med solidt håndværk og teknologisk innovation fra fabrikken i Estland. Derfor kan vi levere helt unikt lave priser på kvalitetsmaterialer til døre og vinduer,” fortæller Thomas Hasse Therkildsen.

Klarvinduer sælger vinduer og døre online efter individuelle mål. Gennem et brugervenligt system kan du selv opmåle og tilpasse dine vinduer og døre efter behov. Foto: Klarvinduer.

Moderne tilgang til nye vinduer og døre

Klarvinduer er organiseret via et tæt samarbejde mellem produktion og salg, så de kan spare omkostningerne til dyre mellemled. Derfor kan de ifølge Thomas Hasse Therkildsen levere kvalitet til konkurrencedygtige priser, selv på det danske marked, der er kendt for design og høje standarder.

”Vi har en moderne tilgang til at købe nye vinduer og døre. Hos andre virksomheder skal du først have besøg af en tømrer, have en vurdering af projektet, og selv hvis produktet har samme pris og kvalitet som hos Klarvinduer, så betaler du for, at tømreren bestiller dem for dig. Sådan er det ikke hos os. Her er du herre over dit projekt,” siger Thomas Hasse Therkildsen og tilføjer, at hele grundidéen med Klarvinduer er, at det skal være så nemt og billigt for kunden som overhovedet muligt.

”Vi vil gøre det så nemt som muligt for den almindelige forbruger, så alle kan købe vinduer og døre på en nem og billig måde uden at gå på kompromis med kvaliteten,” understreger han.

Grundig vejledning

Mange husejere ønsker at udskifte deres gamle vinduer og døre, men projektet udskydes ofte på grund af omkostningerne, men det er der ifølge Thomas Hasse Therkildsen slet ikke nogen grund til.

”Du kan selv både måle op og installere dine vinduer og døre. Vi har grundige vejledninger på vores hjemmeside, hvor du kan finde guides i tekst og videoform samt en e-bog med hjælp til afmontering af gamle vinduer og døre, og hjælp til montering af nye vinduer og døre, så kunden kan ved hjælp af det brugervenlige system selv vælge alt fra glastype til udluftningsventiler. Det er enkelt, billigt og giver kunden vinduer og døre, der er skræddersyet til deres behov,” fortæller Thomas Hasse Therkildsen.

Læs mere om energivenlige vinduer og døre på Klarvinduers hjemmeside.