Næste:
Næste:

ROIDMIs nye flagskib adskiller sig markant fra andre ledningsfrie støvsugere ved at have et skandinavisk, minimalistisk udtryk. Foto: ROIDMI

Ledningsfri støvsuger sikrer optimalt indeklima

Den ledningsfrie ROIDMI støvsuger er med sin kraftige sugeevne og intuitive funktionalitet et oplagt våben i kampen mod støv og partikler i hjemmet.

Et godt indeklima har stor betydning for vores komfort og velvære. De væsentligste forureninger i vores hjem omfatter både kemiske forureninger, partikler og biologiske forureninger som skimmelsvampe, støvmider samt hår og skæl fra kæledyr. Det er derfor vigtigt at have en støvsuger, som effektivt og hurtigt kan fjerne de fleste af disse forureningskilder i hverdagen.

”Et sundt og behageligt indeklima betyder meget for vores daglige velbefindende, og her påvirker faktorer som støv og partikler en væsentlig del af indeklimaet i vores boliger,” siger Mikkel Pedersen fra Witt, der bl.a. forhandler en lang række husholdningsprodukter.

Ifølge Mikkel Pedersen spiller valget af støvsuger derfor en vigtig rolle i bestræbelserne på at opnå det bedst mulige indeklima.

”Det handler om at have en støvsuger, som suger støv og fjerner andre partikler effektivt og samtidig har filtre, som sikrer, at de bliver i støvsugeren,” understreger Mikkel Pedersen.

Indeklimaet i vores boliger har stor betydning for vores komfort og velvære. Foto: ROIDMI

Ingen partikler i udblæsningsluften

En af de innovative støvsugere, som er udviklet til at opnå det bedst mulige indeklima, er ROIDMI RS60 Pro.

ROIDMI blev grundlagt i 2015, og deres produkter er siden blevet populære i over 60 lande verden over. ROIDMI er specialiseret i fremstilling af rengøringsapparater og fælles for alle ROIDMIs produkter er høj brugervenlighed, effektiv sugeevne og stilfuldt design. Et design, som de har høstet mange globale designpriser for.

”ROIDMI RS60 nok en af de mest effektive støvsuger til dato. Udover den nye, innovative børste, sørger et effektivt 6-lagsfilter for fjerne 99,95% af alle partikler i udblæsningsluften, og både støvkoppen og filtrene kan tages ud og rengøres,” siger Mikkel Pedersen.

Skandinavisk udtryk

ROIDMIs nye flagskib adskiller sig markant fra andre ledningsfrie støvsugere ved at have et award-vindende design med et mere skandinavisk, minimalistisk udtryk. Støvsugeren har rene linjer og er bl.a. holdt i mere afdæmpede farvenuancer. Designet minder om Apples designudtryk og giver den der lækre følelse, når man står med produktet og tilbehøret.

”Den er også bygget meget intuitivt op, så den er utrolig brugervenlig, og med sit magnetiske ophæng med trådløs opladning er den også elegant og let at integrere i hjemmet,” fortæller Mikkel Pedersen.

Ud over en effektiv sugeevne, antibakterielle filtre og et minimalistisk design har RS60’eren en lang række features, som optimerer rengøringen i hjemmet.

»Den er også bygget meget intuitivt op, så den er utrolig brugervenlig, og med sit magnetiske ophæng med trådløs opladning er den også elegant og let at integrere i hjemmet«

Den giver nemlig mulighed for støvsugning og gulvmopning samtidig, og så har den en helt ny, antibakteriel børste, der - udover at forhindre hårsammenfiltring - via sin V-udformning er eminent til at samle støv op fra selv de mindste sprækker og mellemrum.

Fleksibel støvsuger

RS60 er støjsvag og kan køre i 70 minutter uden opladning, og så giver OLED-farveskærmen et godt overblik over alle støvsugerens funktioner og en smart indikation af resterende batteritid.

”Den er også meget fleksibel og kan med sit tilbehør også let bruges i bilen, og så er den bare hurtig at tage frem, når børnene lige spilder noget,” påpeger Mikkel Pedersen.

RS60 kan også forbindes til ROIDMI-appen, hvor man kan tjekke filterkapaciteten, se hvornår det er tid til rengøring af filteret, opdatere softwaren, tjekke batteristatus samt et væld af andre funktioner.

Witt A/S er officiel distributør af ROIDMI i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg. Læs mere om den innovative støvsuger på ROIDMIs hjemmeside.

Med sit magnetiske ophæng med trådløs opladning er ROIDMI RS60 elegant og let at integrere i hjemmet. Foto: ROIDMI