Næste:
Næste:

Weekend er lig med forkælelse og god tid

- og med det rigtige glas rødvin i hånden er der rigeligt af begge dele. Til køkkenhygge, snak om bordet og aftener på sofaen - her får du seks flasker rødvin, som løfter weekenden til et nyt niveau.

 

Pakken er fyldt med både klassiske rødvine og mere moderne bud på, hvordan en god weekendvin skal skrues sammen - uanset om det er bøf, barbeque eller det mere eksotiske køkken du kaster dig ud i, så får du her vinoplevelser du kan gå på opdagelse i.

Quinta das Carvalhas Touriga Nacional 2016

Prøv et godt bud på en anderledes vin til lørdagens bøf. Portugals nationaldrue kan nemlig sagtens stå alene og uden at blive lavet til portvin - her får du nemlig en markant, mørkeblå rødvin, som har al portvinens dybde og nuance - uden det søde element.

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera, Crianza 2017

Duft af egetræ og fad, kraftig smag af røde bær og bløde tanniner - en helt igennem storslået oplevelse for dig som elsker rødvin i flot balance - krydret dybde som er perfekt til lammegryde med nordafrikansk inspiration.

Canonica A Cerreto, Chianti Classico Riserva 2014

Riserva-udgaven af Chianti Classico brillerer med ekstra lag af krydderier og fadpræg til Chiantis klassiske nuancer af kirsebær, krydderurter og tobak. Det er klassisk på den gode måde med dybde i smagen og masser af kraftfulde toner, som klæder den lidt tungere ende af det italienske køkken flot.

Aia Vecchia, Lagone 2018

Det er varm og dyb rødvin med delikat smag af træ, vanilje og vilde bær - her er det Bordeauxdruerne Merlot og Cabernet sauvignon der dominerer en vin, som er umiskendeligt italiensk. Et oplagt valg til en god bøf eller til nationalretten; stegt flæsk, nye kartofler, persillesauce og hjemmesyltede rødbeder.

Marco Abella, Loidana 2018

Priorat er kendt som eksklusiv spansk - og med Marco Abellas Loidana får du alt det gode fra Priorat, hvor det klassiske ægteskab mellem druerne Garnaxta og Carinyena - de lokale udgaver af Grenache og Carignan - leverer dyb, mørk rødvin i en appetitlig, animalsk stil. Her er masser af nuancer, men først og fremmest velsmag.

Mitolo Wines, Jester Shiraz 2017

Fuldendt og gennemført australsk Shiraz. Mitolo’s ærke australier er stor, mørk, intens og virkelig drikkevenlig vin i en balanceret stil. En sikker vinder til simreretter eller en god gang hjemmelavet barbeque.

Bestil din weekendpakke her