Næste:
Næste:

Her er playlisten, der vil redde familiehyggen

Når vejret mest af alt lægger op til boller og kakao indendørs er her playlisten, der får jer til at glemme alt om sommer og sol.

 

Lær mere om Family Mix

Soundtracket til Frost eller Bruce Springsteen? Familiehyggen kan nemt blive ødelagt, når der skal nås til enighed om, hvilken musik vi skal høre, når hele familien er samlet. En ny playliste med alle familiemedlemmernes yndlingssange minimerer skænderier og brok for mere behagelig familietid.

Det er kun naturligt, at familiemedlemmerne har forskellige musiksmag. Men det kan også skabe ophids, når familien ønsker at tilbringe tid sammen og lytte til musik sammen. De fleste forældre ligger sandsynligvis fladt efter deres børns ønsker i håb om, at det vil give dem ro, men så kommer det næste problem: børnene ønsker at lytte til forskellige ting. Og selvom børnene er enige, kan børnenes favoritter i et stykke tid få selv den sejeste forælder til at miste tålmodighed.

Alle yndlingssange på en liste

En smart måde at gøre alle glade på er at lave en playliste, hvor alle familiemedlemmer kan ønske sig sange igen og med millimeter retfærdighed sikre, at alle får det samme antal sange. En anden er at sætte på Spotify-listen "Family Mix". Så er jobbet allerede udført, fordi Family Mix er en playliste baseret på hele familiens lyttehistorie. Listen opdateres også regelmæssigt.


Playlisten er en del af og eksklusiv til Spotify Family, hvor folk, der bor sammen, kan dele et abonnement. Det er muligt at have 6 konti forbundet til hvert abonnement, en til hvert familiemedlem. På denne måde får alle i familien deres egne personlige lister baseret på den musik, de spiller, og hele familien får en god blanding til de lejligheder, du vil lytte sammen. Reklamefri, da det er en premiumkonto. En anden smidig funktion i Spotify Family er, at forældre kan indstille filtre til eksplicit musik for at kontrollere, hvad børn kan og ikke kan lytte til.

Få Premium Family, og lad op til 6 familiemedlemmer få deres egen konto