Næste:
Næste:

Træt af, at børnene invaderer dine playlister? Her er, hvad du kan sætte dem i gang med i stedet

Lige nu bruger vi mere tid derhjemme, hvilket kan være en udfordring. En ny app gør det lettere at finde på sjove ting at lave med børnene.

 

Fire måder at holde børnene beskæftiget i efteråret

Opdag Spotify Kids

Mange af os bruger mere tid derhjemme, end vi er vant til lige nu, og det er ikke helt let at holde familien beskæftiget.

Her er fire tips, der gør tiden derhjemme sjovere for både børn og deres forældre.

1. Lyt til en hyggelig historie

Det er hyggeligt at læse sammen, men nogle gange kan det være rart at krybe sammen i sofaen og sammen lytte til et eventyr. I Spotify Kids, en selvstændig app, der er inkluderet i Premium Family-abonnementet hos Spotify, er der en masse historier, I kan lytte til sammen eller hver for sig.

2. Lav en dansekonkurrence

Hvem elsker ikke at danse? En perfekt måde at bevæge sig på, selvom du skal holde dig indendørs. Sæt dine yndlingssange på, og kom i gang! Hvis du har brug for inspiration til ny musik at danse til, er der masser af playlister oprettet specielt til børn i Spotify Kids. Så hvorfor ikke skiftes til at vælge sange fra både børnenes og forældrenes spillelister?

3. Mal til musik

En god måde at få et afløb for din kreativitet er at male til musik. Frem med papir, maling og pensler - eller brug dine hænder - og sæt i gang. Prøv at eksperimentere med at male til forskellige slags musik. Ændrer dine værker sig, hvis du lytter til hård rock, klassisk musik eller sangene fra Frost?

4. Hvem ved bedst?

Tag dig tid til at lære noget nyt. Som du ved, er børn nysgerrige, noget som Spotify Kids har taget til efterretning. Appen indeholder en stor mængde undervisningsmateriale i alt fra alfabetet, matematik og til naturfag. Forældrene kan indstille, om indholdet i appen skal passe til yngre eller ældre børn, så det er let at finde noget, der passer jer.

Dette er bare fire af de ting du kan finde i Spotify Kids. Appen er udviklet specielt til børn, og brugeroplevelsen adskiller sig fra den almindelige Spotify-app. Designet er legende, og udseendet og indtrykket varierer afhængigt af aldersgruppen. Appen indeholder over 125 afspilningslister, eventyr og rim. Alt materiale er nøje udvalgt af erfarne redaktører, og ved hjælp af forældrekontrol kan de voksne kontohavere kontrollere, hvilket indhold børnene kan og ikke kan deltage i - alt for at skabe tryghed for brugerne. Spotify Kids-appen er inkluderet gratis i et Premium Family-abonnement, hvor op til seks personer, der bor sammen, kan have deres egne konti i et abonnement. En stor fordel ved det er, at de personlige lister som Discover Weekly, Daily Mix og andre anbefalinger ikke påvirkes af, hvad børnene lytter til.

- Spoify Premium Family, nu med Spotify Kids, hjælper familier til at lytte både sammen og individuelt. Det betyder, at forældre nu kan genvinde retten til deres egne Spotify-biblioteker og deres personlige anbefalinger og spillelister, mens børnene kan udvikle kærligheden til musik og historier gennem en oplevelse, der er designet kun til dem, siger Alex Norström, Chief Premium Business Officer hos Spotify.

Spotify Kids er velegnet til børn fra tre år og opefter.

Få Premium Family, og få eksklusiv adgang til Spotify Kids