Næste:
Næste:

Syv tips til hvordan du får mere ud af din Spotify

Hvor stor del af Spotify bruger du faktisk? Der er mange funktioner, som de fleste af os aldrig har testet. Her er tips til, hvordan du bliver Spotify-pro og maksimerer lytteoplevelsen.

 

Få Spotify Premium og nyd musik helt uden reklamer

Ræk hånden op alle jer, der genkender følgende scenarie: du køber en ny gadget, ignorerer instruktionsmanualen og begynder straks at bruge den for først måneder eller år senere at opdage en række smarte funktioner - når en ven viser dig dem.

På samme måde bruger mange af os kun en lille del af de funktioner, der findes på Spotify. Ved hjælp af nedenstående tips kan du få mere ud af appen og en endnu bedre lytteoplevelse.

1. Kun til dig

I " Your Library" finder du "Made For You". Det er her du finder lister over de sange, du lytter mest til lige nu, de sange du plejede at høre på repeat samt blandede lister med musik, som du for nylig har lyttet til. Der er også ”Discover Weekly og ”Release Radar”- to lister du kan bruge til at gå på opdagelse i ny musik. Det er også her afspilningslister med dine sommerhits gemmer sig samt de sange, du har lyttet mest til tidligere på året og meget mere.

2. Lyt offline

Med Spotify Premium kan du gemme dine afspilningslister i offline-tilstand, hvilket betyder, at hverken svigtende netværk eller manglende data forhindrer dig i at lytte til musik eller podcasts.

3. Optimer lydkvaliteten

Under indstillinger kan du nemt ændre lydkvaliteten, fra ringere til fremragende, og på mobilen kan du finjustere yderligere med equalizeren. Og hvis du ikke kan lide den stille pause mellem to numre, er der også en løsning. Under "Settings" og "Playback" vælger du "Crossfade", og med et er du den vildeste DJ med sange, der fader ind i hinanden.

Du kan læse mere om hvordan du gør her.

4. Sammen hver for sig

Selvom vi lige nu ikke kan omgås på samme måde, som vi plejer, kan vi stadig dele musik - og på den måde komme tættere på hinanden. Hvorfor ikke oprette en delt playliste, der skal deles med familie, venner eller din træningsmakker? Med en fælles playliste kan alle med en Spotify-konto uploade deres yndlingssange, og gøre specielle øjeblik lidt bedre. Det er sjovt at følge med i, hvilke sange de andre tilføjer, og så er det en fantastisk måde at komme tættere på hinanden. Se hvordan du gør her.

5. Opdater din profil

På samme måde som du kan ændre på din Facebook-profil, kan du gøre det med din Spotify-profil. Du kan nemt ændre både profilbillede og navn, og når du er færdig, kan du dele din profil med dine venner, så du nemt kan se og lade dig inspirere af, hvad de går og lytter til. Find mere information her.

6. Opret mapper

Der er noget tilfredsstillende ved at organisere ting, ikke? Og ligesom du kan oprette mapper på din computer i stedet for at have 1.000 filer liggende på skrivebordet, kan du gøre det med dine playlister. Du gør det let i desktop-appen ved at højreklikke på en afspilningsliste i menuen til venstre og vælge "Create Folder". Når mappen er på plads, kan du trække andre lister til den pågældende mappe. Mapperne vil være synlige på dine mobile enheder, når de først er oprettet.

7. Find nemt dine favoritter

Hvis du ikke allerede er fortrolig med funktionen "Home", er det tid til at blive det nu. Spotify-appens startside er blevet opdateret til mobil og tablet, hvilket gør det endnu nemmere for dig at finde dine favoritter. Med det nye layout kan du straks se det indhold, som du normalt lytter mest til, for hurtigt at finde din løbetursplaylist eller din foretrukne podcast. Hvis du scroller ned, finder du også de lister, der er speciallavet til dig med både favoritter og helt ny musik. Alt er samlet og let tilgængeligt, og musikken og de podcasts, du ikke kan leve uden, er kun et swipe væk.

Få Spotify Premium og nyd musik helt uden reklamer