Næste:
Næste:

Home Connect peger ind i fremtiden, og gør det hele nemmere

Med Siemens hvidevarer flytter fremtiden ind. Nu kan man betjene og aktivere en række af sine hvidevarer med nyudviklet innovativ teknologi. Med appen Home Connect, smart software og en intuitiv brugerflade får man adgang til en helt ny verden. En verden der gør hverdagens praktiske gøremål meget lettere.

Home Connect appen og Siemens hvidevarer er teknologi til tiden, og løfter sløret ind til fremtiden. En fremtid der byder på uanede muligheder, og en ny tid hvor alt bliver lettere, smartere og hurtigere. Med Home Connect er der tale om smart teknologi, hvor man, gennem en særligt udviklet app og en Wi-Fi-tilslutning af sine hvidevarer, kan betjene alt fra køleskab, over ovn, kogeplade, emhætte, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine til tørretumbler, uanset hvor man befinder sig.

Fri betjening

Den nye teknologi betyder, at stegen kan sættes i gang, mens man er til træning, at vasketøjet eller opvasken fra gårsdagens aftensmåltid kan klares på den tid af dagen, hvor strømmen er billigst. For slet ikke at tale om køleskabet, hvor man gennem Wi-Fi-tilslutningen og den tilhørende app hele tiden kan tjekke, hvad køleskabet rummer, og hvad der eventuelt skal købes ind for at fintune det næste måltid.

Det sker via to kameraer, der er installeret i køleskabet, og som automatisk tager billeder af køleskabets indhold, hver gang døren har været åben, som man så kontinuerligt kan følge via appen. Men hertil åbner app-teknologien for en række yderligere features. Bl.a. kan man på afstand justere temperaturen, eller sætte skabet på superkøl, hvis man er på vej hjem med mange varer, ligesom appen kan informere om, at køleskabslågen ikke er lukket, eller temperaturen stiger til et vist niveau. Hertil kommer den særlige opbevaringsguide i Home Connect appen, som bl.a. giver information om næringsindholdet i den mad der er i køleskabet, og gode råd om f.eks. opbevaring og holdbarhed.

De nye teknologier og digitale løsninger lægger virkelig mange alen til frihedsgraderne, når det gælder husholdningslogistik og overblik.


- De nye teknologier og digitale løsninger lægger virkelig mange alen til frihedsgraderne, når det gælder husholdningslogistik og overblik. De forskellige hvidevareenheder betjenes let og elegant med både mobiltelefonen eller en tablet. Og det kan gøres alle steder fra. Uanset om man er på arbejde, til sport, på rejse eller man blot ligger på sofaen, og ikke gider at rejse sig for at finde ud af, hvor mange liter mælk der er tilbage, siger Janni Nøhr, der er Brand Communication Manager i BSH Hvidevarer A/S, som sælger og markedsfører Siemens hvidevarer i Danmark.

Undersøgelsen der understøtter

I dag bliver omkring hver tredje hjemme og venter, mens opvaskemaskinen, ovnen eller vaskemaskinen er i gang, og mere end halvdelen af danskerne er ofte eller nogle gange i tvivl om, hvorvidt de har husket at slukke for hvidevarerne, inden de tog hjemmefra. Det viser en undersøgelse, som er udarbejdet på vegne af Siemens Hvidevarer. Men med de nye Siemens Home Connect produkter, er det altså nu muligt at betjene husholdningens hvidevarer, mens man er på farten og uden for hjemmets fire vægge.

Den samme undersøgelse fortæller, at mere end hver tredje dansker mener, at særligt vaskemaskinen ville være relevant at betjene via en app, og mere end hver fjerde ser gevinsten i at kunne starte vaskemaskinen, når som helst og hvor som helst, hvis vaskemaskinen kan betjenes via en app. Desuden dokumenterer undersøgelsen, at næsten hver fjerde dansker gerne vil kunne betjene både ovn og opvaskemaskine direkte fra deres smartphone.

- Med undersøgelsen, der er fra 2016, i mente, har vi med Siemens Home Connect ramt lige i plet, når det gælder om at honorere forbrugernes krav og ønsker til smarte, nemme og innovative løsninger. Innovation direkte fra Siemens udviklingslaboratorier, og løsninger der tæller i en travl og til tider hektisk hverdag. Omvendt er det kun toppen af isbjerget, vi har set. Allerede nu er Siemens faktisk aktuel med talerobotten Alexa, der via talesyntese kan modtage ordrer og give status på eksempelvis hvor mange minutter stegen i ovnen mangler for at være færdig. Derfor er Siemens innovation til tiden, og med perspektiver der rækker langt ind i fremtiden, forklarer Janni Nøhr.