Næste:
Næste:

Siemens skyder den traditionelle emhætte til hjørne

Med Siemens nye revolutionerende inductionAir-system hvor emhætte og kogeplade er samlet i et integreret stilfuldt udtryk, er det slut med den store, tunge og til tider klodsede emhætte, der kan skæmme de lette og elegante linjer i moderne køkkendesign. Samtidig får man med inductionAir-systemet en flexinduction kogeflade, der gør køkkenpligterne til en leg.

Køkkenet er et rum i forandring. Med tidens åbne planløsninger er grænsen mellem køkkenet, spisestuen og opholdsstuen udvisket. Og i modsætning til tidligere er det ofte i de åbne køkkenregioner, vi tilbringer hele aftenen med familie, venner og gæster. Derfor har Siemens udviklet en række smarte, innovative og fremtidssikre hvidevareløsninger. Alle foldet ud i et moderne og fremadskuende design og i attraktive materialer, der gør det åbne og inviterende køkken, til det perfekte rum for både fællesskab og madlavning.

Fleksibel koge- og stegezone
Med Siemens nye induktionskogesektion, der er karakteriseret ved fleksible kogezoner og med indbygget emhætte, er det blevet betragteligt nemmere at indrette et let, luftigt og funktionelt køkken, der kvitterer på tidens trends om lækkert design, livskvalitet og livsglæde. Med Siemens hvidevarer, kan man nemlig altid være sikker på at få de optimale betingelser for at integrere dem i hverdagsrummet. Det skyldes, at alle produkterne kan styles til det eksisterende interiør på en stilfuld og elegant måde. På denne måde forvandler køkkenet sig til et åbent og gæstfrit rum.

Når det kommer til køkkenindretning, er Siemens inductionAir-systemet uovertruffet, fordi det forener det bedste fra to verdener. Nemlig en overlegen flexInduction kogesektion og en kraftfuld emhætte, eller rettere em-udsug. Kombinationen åbner en række muligheder for at skabe det køkken, der passer lige ind i drømmen. Og når drømmen er blevet til virkelighed, begynder det rigtig spændende, fordi madlavning bliver endnu nemmere med flexInduction.

Med det nye inductionAir-system fra Siemens, flytter fremtiden ind.

- Med det nye inductionAir-system fra Siemens, flytter fremtiden ind. På grund af den smarte integration af kogeplade og emhætte slipper man nemt og elegant af med den traditionelle emhætte, ligesom man får en meget fleksibel koge- og stegezone, hvor man netop kun aktiverer den del af kogezonen, som man har behov for. Herudover betyder integrationen af de to funktioner samtidig, at man kan slippe for overskabe, hvis man ønsker det, siger Janni Nøhr, der er Brand Communication Manager i BSH Hvidevarer A/S, som sælger og markedsfører Siemens hvidevarer i Danmark.

Automatisk udsugning

inductionAir Systemet kræver ikke meget plads i underskabet, og det giver mere plads til køkkenredskaber, og andre ting man bruger i husholdningen. Samtidig er kogesektionen nem at installere, og kan kombineres med almindelige standardskuffer.


- Den innovative og indbyggede climateControl Sensor justerer automatisk udsugningen fra emhætten efter mængden af damp og os, og når man er færdig med sin madlavning, går emhætten på automatisk eftersug, og suger til alle dufte er væk. Alt sker stille og roligt, da der er tale om en meget støjsvag motor, som sørger for udsugningen. Kombinationen af den fleksible koge- og stegezone med den indbyggede emhætte midt i hele herligheden giver helt nye muligheder i køkkenindretningen. For det første kræver installationen ikke meget plads, og for det andet åbnes der op for individuelle muligheder, for at indrette køkkenet med sin helt egen stil, forklarer Janni Nøhr.

Nøjagtig styring

Ingen tvivl om at induktionskogesektioner er det moderne køkkens hjerte. Hurtig varm, hurtig kold, zonerne reagerer prompte, når der bliver skruet op eller ned, lige som madlavning på gas.

- Og med den innovative og smarte dual lightSlider-teknologi, hvor kogezonerne nemt justeres med ét fingertouch eller ved at køre fingeren hen over slideren, får man samtidig en præcis varmeregulering, som jo er en forudsætning for rigtigt tilberedt mad, fortæller Janni Nøhr.