Næste:
Næste:

Med Siemens indbygningsprodukter flytter fremtiden ind

Med Siemens nye indbygningsserie bliver der sat en tyk streg under æstetik, design og funktionalitet, som med serien går op i en højere enhed. En moderne enhed der sikrer hvidevarer af høj kvalitet, bred variation i funktionaliteten og et æstetisk udtryk, der let, elegant og tidsløst indgår i tidens køkkendesign.

I dag er et køkken ikke bare et køkken. Det er hjemmets centrum. Det er her livet leves. Her vi mødes med venner og familie. Fortæller vores historier og om vores oplevelser. Her ungerne laver lektier. Her vi griner og snakker, samtidig med vi forbereder det næste måltid.

Siemens nye hvidevareserie, der er innovation og nytænkning fra øverste hylde, er skabt til det moderne menneske, og den levevis vi har defineret for os selv. Den nye hvidevareserie er både til det hurtige måltid, men bestemt også til de fine, særlige og overraskende gastronomiske oplevelser. Med Siemens nye indbygningsserie flytter fremtiden kort sagt ind, og den er kun lige begyndt.

Spækket med intelligente funktioner

Serien rummer alle tænkelige hvidevarer, og for dem alle gælder, at de er supermoderne, let at integrere i en eksisterende køkkenløsning og samtidig modsvarer samtlige krav og ønsker i den moderne husholdning. Alene de ovnvarianter, der indgår i iQ700 serien er et kapitel for sig. Her er der virkelig tale om udvikling og et blik ind i fremtiden.

Ikke alene sikrer ny teknologi, at man kan forberede sine måltider på den halve tid og med samme perfekte resultat, men også funktioner som sous vide og damp, der gør, at man bevarer de sunde vitaminer og mineraler under tilberedningen.


Ikke alene sikrer ny teknologi, at man kan forberede sine måltider på den halve tid og med samme perfekte resultat, men også funktioner som sous vide og damp, der gør, at man bevarer de sunde vitaminer og mineraler under tilberedningen.

Den klassiske ovn i iQ700 serien har en integreret mikroovn, dampskudsfunktion samt andre innovative bagefunktioner, mens dampovnen netop har de funktioner, der gør, at vitaminer og mineraler bevares optimalt under tilberedningen. Ligesom bagning bliver en leg, og resultatet med sprød og lækker skorpe.

Med indbygningsovnene fra Siemens har vi virkelig bestræbt os på at udvikle et moderne produkt, der modsvarer tidens behov.


- Med indbygningsovnene fra Siemens har vi virkelig bestræbt os på at udvikle et moderne produkt, der modsvarer tidens behov. Ovnene er ikke bare smarte i sit designudtryk med klare lige linjer, og lækre materialer. De giver i høj grad også frihed og sparer tid. Ovnene i iQ700 produktserien er nemlig spækket med intelligente funktioner, og de mindre kompaktovne, giver plads til at eksperimentere i køkkenet. Ikke bare i madlavningen, men også i indretningen, fordi de ikke optager mere plads end nødvendigt, siger Janni Nøhr, der er Brand Communication Manager i BSH Hvidevarer A/S, som sælger og markedsfører Siemens hvidevarer i Danmark.

Tynd og sprød krumme

Siemens ovne iQ700 serien udmærker sig ved at have coolStart og cookControl Plus. Det betyder, at tilberedning af frossen mad i ovnen nu går hurtigere end nogensinde. Med den innovative varmeteknologi coolStart kan man tilberede frossen mad hurtigt, og uden at forvarme ovnen. Det giver rum og plads til at gøre andre ting i en travl hverdag. Med funktionen cookControl Plus er det samtidig slut med at bekymre sig om stege- og tilberedningstider, for slet ikke at tale om, hvor mange grader tilberedningen kræver. Med intelligent teknologi sørger cookControl Plus nemlig selv for at indstille tid og tilberedningsgrad, når man blot selv fortæller ovnen, hvilken ret der er tale om, og samtidig angiver vægten på den mængde der stilles ind i ovnen.

- I cookControl funktionen er der forprogrammeret op til 68 forskellige retter, som giver perfekte og delikate resultater, hvis man blot følger de anvisninger, som ovnen kræver. Det gælder alt fra kylling, over fisk, til grøntsager og til det lækre og møre stykke kød. Men også bageprogrammer hvor selve hævningen sker ved damp. Det betyder, at dejen vokser i en let og luftig konsistens. Og det giver netop en tynd og sprød skorpe og en luftig krumme, som vi så ofte misunder bageren, forklarer Janni Nøhr.

Sous vide
Den indbyggede vakuumskuffe i iQ700 serien gør det også muligt af tilberede sine retter efter den populære og meget hotte sous vide metode, som mange anerkendte og prisbelønnede kokke i dag gør brug af. Sous vide metoden går i al sin enkelhed ud på, at man vakuumpakker sit kød, sin fisk eller sine grøntsager, og derefter tilbereder maden i Siemens ovnen med sous vide programmet med den temperatur, man ønsker kødet skal have. Til rødt kød indstilles temperaturen f.eks. til 56°C over en længere periode.

- Sous vide metoden er genial, når det handler om at servere ekstra mørt kød, fisk eller grøntsager. Ikke alene bevares den fulde smag, vitaminer og andre næringsstoffer under tilberedningen, men selv mørheden er en historie for sig. Prøv fx at tilberede et stort stykke oksekød på sous vide programmet, og så lige lægge det på grillen et par minutter inden serveringen. Det er himmelsk, fortæller Janni Nøhr.