Næste:
Næste:

Guide: 6 skønne weekendophold for dig og den, du holder af

Check ud af hverdagen og gør weekenden til noget helt særligt. Her er seks bud på skønne weekendophold i Danmark med masser af oplevelser og forkælelse.


Har I brug for at mærke byens puls, (gen)finde romantikken eller lade batterierne op omgivet af smuk natur? En kæresteweekend kan give en tiltrængt pause fra den travle hverdag og være en vitaminindsprøjtning til parforholdet. Og I behøver ikke rejse langt væk. Rundt omkring i Danmark venter masser af dejlige oplevelser og lækre overnatningsmuligheder.

Hos Scandic Hotels kan I booke et prisvenligt weekendophold hver eneste weekend – hele året rundt. Vælg mellem 22 skønne hoteller. Under opholdet bliver I forkælet med en delikat 2-retters middag og lækker morgenmadsbuffet.

Bliv inspireret af disse seks udvalgte weekendophold.

Romantisk herregårdsophold i Horsens

Er I på udkig efter et romantisk weekend-getaway, så er Scandic Bygholm Park det helt rette valg. Hotellet, der er indrettet i en gammel herregård fra 1775, er blandt Danmarks absolut smukkeste. Stedet er blevet moderniseret, så det har bevaret sin historiske charme, og der er masser af stemning i de gamle, smukke lokaler. Hotellet er vidunderligt beliggende i Østjyllands bløde, grønne bakker og er omgivet af den idylliske Bygholm Park, der er perfekt til en picnic, en løbetur eller en gåtur hånd i hånd med din udkårne. Får I lyst til lidt byliv, så ligger Horsens’ hyggelige cafeer, restauranter, museer og stemningsfulde strøggade kun en lille gåtur væk. Check også FÆNGSLET, det tidligere statsfængsel, som i dag er omdannet til et sprudlende kulturhus med events og koncerter.

Scandic Bygholm Park

Weekendopholdet inkluderer en lækker middag i hotellets stemningsfulde restaurant, hvor man virkelig fornemmer historiens vingesus, og hvor vægge og lofter er bevaret i den helt oprindelige stil.
Hvor: Scandic Bygholm Park

Weekendophold i Sønderborgs grønne omgivelser

På Scandic Sønderborg har I alle muligheder for at komme helt ned i gear og bare nyde hinanden og de naturskønne omgivelser – hele året rundt. Scandic Sønderborg ligger lige midt i den smukke, sønderjyske natur, og her er masser af fine vandre- og cykelruter. Gå en tur ad den 9-kilometer lange Gråsten-sti til det romantiske Gråsten Slot eller lej cykler på hotellet og kør en tur ud i det grønne. Er I til action og bølgeskvulp kan I prøve kræfter med kitesurfing, og skal naturoplevelserne krydres med lidt byliv, så ligger Sønderborgs strøggade, caféer og stemningsfulde, historiske centrum kun tre kilometer fra hotellet.

Foto: Niclas Jessen

På hotellet er der indendørspool, squash-bane og fitnesscenter, så pak svømmetøjet og sportsgearet og start dagen med en frisk dukkert og en tur på løbebåndet.

Om aftenen serveres en lækker middag for jer, og om morgenen kan I nyde en dejlig morgenbuffet.
Hvor: Scandic Sønderborg

Weekend i Nordjyllands kulturhovedstad - Aalborg

Aalborg er for alvor kommet på verdenskortet, og er med på New York Times prestigefyldte liste over steder, man skal besøge i 2019. Scandic Aalborg Øst er et perfekt udgangspunkt for at opleve Nordjyllands største by og de naturskønne områder omkring. I Aalborg kan I slentre en tur ved den nye havnefront, der er blevet omdannet fra slidt industrikvarter til et sprudlende kulturområde. Kig indenfor på det gamle Nordkraft, der er er blevet omdannet til et levende kulturhus med biograf, koncerter og spisesteder. Aalborgs strøggade er en af Danmarks hyggeligste, og her er masser af god shopping. I skal naturligvis også besøge Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg, der er tegnet af den finske arkitekt Alvar Aalto, og hvis faste udstillinger rummer værker af kunstnere som Marc Chagall, Asger Jorn og Michael Kvium.

Scandic Aalborg

Fra Scandic Aalborg Øst kommer I nemt ud i den vilde, nordjyske natur. Kør f.eks. en tur ud til det rå, Vesterhav og gå en tur på de brede, hvide strande ved Blokhus eller Løkken.

Slut aftenen med en dejlig middag tilberedt af de dygtige kokke på Scandic Aalborg Øst og vågn op til en morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet kan begære.
Hvor: Scandic Aalborg Øst

Storby-weekend i København

København har alt til perfekt storby-weekend med kæresten, konen, manden eller den, du allerhelst vil dele din værdifulde weekend med. København har gennem de sidste ti år gennemgået en forrygende udvikling, og er på rejseguiden Lonely Planets liste over byer, man skal besøge i 2019. Og det er der mange gode grunde til. København har en af verdens bedste madscener. Her kan I forkæle jer selv på Michelin-restauranter som Noma og Cadeau eller hygge jer over en frokost på en af byens mange caféer. I kan også gå streetfood-vejen. Gå f.eks. forbi det nye Broens Gadekøkken og nyd maden fra en liggestol med udsigt til Nyhavn og Skuespilhuset på den anden side af havneløbet. Læg hertil masser af museer, spillesteder og teatre. Er vejret godt, så pak en picnickurv med en flaske vin og lækker takeaway og slæng jer på et tæppe i en af hovedstadens dejlige parker som fx Kongens Have og Ørstedsparken.

Scandic København restaurant

I København kan I vælge mellem weekendophold på en række forskellige Scandic-hoteller. Blandt andet Scandic Copenhagen, Scandic Sluseholmen og Scandic Sydhavnen. Alle ophold inkluderer en lækker middag og morgenmadsbuffet.
Hvor: Scandic Hotels i København

Verdens mindste storby – Aarhus på en weekend

Har I brug for kvalitetstid, og savner I at mærke byens puls sammen, så tag på et weekendophold i Aarhus. På Scandic Aarhus City bor I lige midt i centrum og har det bedste af Aarhus lige for jeres fødder. Aarhus bliver kaldt for verdens mindste storby, og det er ret præcist. Den har alle de bedste ting fra storbyen. Et sprudlende caféliv, gourmetmad i

Den Gamle By

verdensklasse, fantastisk shopping og nogle af Danmarks bedste museer. Samtidig er den så lille, at den er nem at overskue. Bor I på Scandic Aarhus City, behøver I hverken bil eller cykel, for alt i centrum kan nemt nås til fods.

Kommer I til Aarhus i sommermånederne, så tag badetøjet med og hop en tur i det arkitekttegnede havnebad på Aarhus Ø.

Efter dagens oplevelser står de dygtige kokke på Scandic Aarhus City klar til at trylle en lækker, romantisk middag frem til jer, og om morgenen venter hotellets lækre morgenmadsbuffet.
Hvor: Scandic Aarhus City, Aarhus

Eventyrlig weekend i Odense

Forkæl hinanden med et weekendophold i Odense, Fyns hyggelige hovedstad. Byen emmer af stemning og historie. Her kan I gå på opdagelse i de gamle, brostensbelagte gader, hvor H.C. Andersen trådte sine barnesko. I kan kigge inden for i hans barndomshjem og besøge det fine museum, der tager jer med gennem forfatterens liv og vidunderlige eventyr. Odense byder også på en række fantastiske spisesteder og kulturelle tilbud. I den store Streetfood-hal, Storms Pakhus, får I det hele på en gang. Her kan I prøve mad fra alle verdenshjørner, og her bliver løbende holdt koncerter og events. Tag også på en romantisk udflugt ud af byen til det smukt beliggende Egeskov Slot, der er som taget ud af et eventyr.

Morgenmad på Scandic

Om aftenen kan I komme tilbage til hotellet og blive forkælet med en delikat 2-retters middag på hotellets restaurant. Med i opholdet er naturligvis også en stor, lækker morgenbuffet, der giver energi til alle dagens eventyr.
Hvor: Scandic Odense