Næste:
Næste:

Få mere tid sammen med børnene

En travl hverdag med job og fritidsaktiviteter kan hurtigt dræne energiniveauet blandt landets børnefamilier. Men lader man Kokkens Hverdagsmad hjælpe med aftensmaden kan man hurtigt genvinde roen og madglæden ved middagsbordet.

Mange børnefamilier genkender sikkert følelsen af, at der ikke er nok timer i døgnet til job, børnene og diverse fritidsaktiviteter. Måske har man kun tre-fire timer sammen, inden børnene skal i seng. Skal man tilmed bruge flere timer på at handle ind og derefter snitte grøntsager og stege kød i køkkenet, så svinder det hurtigt ind med reel kvalitetstid sammen med familien.

Vi har jo forskellig smag og præferencer, så derfor kan man skifte ud i de enkelte dage, så man kan få den gode smag, man godt kan lide, hver dag


Men for de travle børnefamilier er der en god, hjælpende hånd, fortæller Merete Vandmose, der er brand manager hos Kokkens Hverdagsmad. ”Med Kokkens Hverdagsmad tager det kun 20 minutter at klargøre maden til middagsbordet. Så skal du som forælder ikke stresse med udsolgte varer, kø i supermarkedet og den efterfølgende køkkentjans. Når man kun har begrænset tid sammen med sine børn, er det skønt at kunne prioritere sine timer med dem og slippe for tiden ude i køkkenet.”

Overlader man de mange ugentlige timer i køkkenet til Kokkens Hverdagsmad, er det professionelle kokke, som sammensætter den ugentlige menu, de handler også ind og tilbereder slutteligt retterne, så der kun er et minimum af arbejde efterladt tilbage til hjemmets egen kok. Det er oven i købet så nemt, at mor eller far kan servere god, velsmagende mad til hele familien.

Fleksibilitet i det travle familieliv
Rent praktisk foregår Kokkens Hverdagsmad ved, at man på Kokkens Hverdagsmads hjemmeside bestiller en kasse senest onsdag aften ved midnat og så modtager man en måltidskasse – lige til hoveddøren – søndag eller mandag, der dækker fire dage i den kommende uge.

På Kokkens Hverdagsmads hjemmeside kan man se ugemenuerne fire uger frem. Og er der retter, som ikke vækker den store madglæde derhjemme, kan man udskifte dagens ret med et andet alternativ. ”Vi har jo forskellig smag og præferencer, så derfor kan man skifte ud i de enkelte dage, så man kan få den gode smag, man godt kan lide, hver dag,” fortæller Merete Vandmose. Der er tre alternative retter pr. dag, så det kræver kun få klik på hjemmesiden, før man har sikret madro ved spisebordet.

Det er også muligt på hjemmesiden at justere antallet af kuverter pr. dag. Så hvis en af børnene har en legeaftale i løbet af ugen eller er børnene væk med skolen, justerer man bare antallet af kuverter pr. dag. Det er nemlig vigtigt at give fleksibilitet til det travle familieliv, fortæller Merete Vandmose.

Man kan også lave et abonnement på Kokkens Hverdagsmad, så man ikke behøver at bestille fra uge til uge. Og tager man eksempelvis i sommerhus en uges tid, så ændrer man bare adressen og får så sin måltidskasse leveret til sommerhusdøren.

Varieret kost med sæsonens råvarer
Sommeren står som bekendt for døren og i takt med at temperaturen stiger udenfor, bliver grillen rullet frem i de danske haver. Hos Kokkens Hverdagsmad tilpasser de professionelle kokke altid råvarerne til sæsonen – det giver også den bedste smag. Derfor kan man også forvente, at der i løbet af sommeren er fersk kød, der er klar til at blive tilberedt af grillens gløder.

Mange familier kan nok nikke genkendende til, at det ofte er de samme retter, der går igen på middagsbordet. Når du bestiller måltidskasserne, er du sikker på, at du og familien får en varieret kost – og så er retterne med udgangspunkt i børnenes smagsløg. ”Kokkens Hverdagsmad er tilpasset til børnenes smagsløg, så det er for eksempel ikke vildt krydret eller speciel i smagsnuancerne.”

Hun fortæller videre, at de hos Catering Danmark hører, at de ugentlige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad ikke kun giver mere overskud blandt forældrene. Samtidig er det nemmere at tage børnene med ud i køkkenet, når det kun er nogle småting, der skal ordnes, inden den færdige ret bliver serveret. Så Kokkens Hverdagsmad giver mere tid til familien – hvad enten det er i køkkenet eller udenfor, kan du prioritere din tid sammen med, der virkelig betyder noget.