Næste:
Næste:

Snyd ikke dig selv for fradrag - få hjælp til den udvidede selvangivelse

At udfylde en selvangivelse korrekt kan være nok så stor en prøvelse. Men den dag man får brug for at udfylde en udvidet selvangivelse, svimler det for de fleste. Der er heldigvis råd at hente, så du både undgår bøder ved at indberette forkert, men også henter de rigtige fradrag.

Forældrekøb er efterhånden en ganske almindelig investering, hvor børn får en overkommelig boligudgift og forældrene står for de overordnede økonomiske linjer. Med det økonomiske ansvar følger også en forpligtigelse til at indberette de relevante oplysninger på en udvidet selvangivelse. Og sådan en er der ifølge privat finansrådgiver Kim Høxbro mange, som har svært ved at udfylde korrekt.

»Vi oplever, at mange har rigtig svært ved at navigere rundt i, hvad der rent faktisk skal indberettes i den udvidede selvangivelse. Det kan f.eks. være næsten umuligt at vide, hvilke fradrag man kan trække fra, hvis man ikke er inde i lovgivningen på området,« fortæller han.

Mange af Kim Høxbros kunder er almindelige lønmodtagere og andre personer, som ikke har skullet tage stilling til en udvidet selvangivelse tidligere. Derfor søger de råd og vejledning hos ham.

»De har brug for, at der er en ekspert, som kan hjælpe dem med at trække de rigtige ting fra på selvangivelsen. Hvis de gør det forkert, kan det i sidste ende betyde en bøde. Derfor er mange tilbageholdende med at trække de reelle udgifter fra. På den måde snyder de sig selv for fradrag, de ellers kunne få.«


Klar rådgivning giver kunderne tryghed
Hver sag er forskellig, men ifølge Kim Høxbro er det helt almindeligt, at han sparer sine kunder for i alt fald 8-10.000kr. Det er beløb som kan dække over mange forskellige ting, afhængig af, om der f.eks. er udført håndværkerarbejde og forbedringer i lejligheden. Men en ting er de kontante fordele ved rådgivningen. Noget andet er den tryghed, som kommer af at vide, at der er orden i økonomien og skatten.

I erkendelse af, at pengesager ofte fylder meget i bevidstheden, går Kim Høxbro derfor straks i gang med sin sagsbehandling, når der lander en ny sag på hans bord.

For mig er det vigtig, at rådgivningen er nem at forstå og at der sker noget med det samme.


»For mig er det vigtig, at rådgivningen er nem at forstå og at der sker noget med det samme. Det skal være en tryg og god oplevelse at bruge en privat finansrådgiver. Det kan jeg heldigvis også høre på de tilbagemeldinger, mine kunder kommer med, at de føler sig godt behandlet og i trygge hænder.«

Fra Hoxbro Finans til Hoxbro Service
Med afsæt i den finansielle rådgivning, som Hoxbro Finans allerede tilbyder, byder den kommende tid også på nye spændende opgaver for Kim Høxbro. Virksomheden lanceret nemlig et helt nyt koncept på hjemmesiden – Hoxbro Service, hvor der blandt andet findes to nye servicepakker, skræddersyet til pensionister med manglende overblik over økonomien, og til ældre som skal flytte på plejehjem.

»Vi har udarbejdet en komplet plejehjemspakke der inkluderer flytning, tømning af boliger for inventar, og rengøring af boliger, samt eventuelt maling og afslibning af gulve. Det betyder, at beboere der flytter på plejehjem kan få flyttet sit inventar fra hjem til plejehjem, indrettet den nye bolig, herunder hængt billeder med videre på vægge, opstillet bøger og pyntegenstande på reoler, så beboeren kommer trygt og hurtigt ind i sin nye bolig. Opgaven løses indenfor én arbejdsdag.«

Prisen for at få flyttet sine ejendele til et plejehjem, samt indrettet den nye bolig er kun kr. 9.995

Og for personer som bor på et plejehjem eller i forbindelse med indflytning, som kunne trænge til et 360-graders eftersyn af økonomien, har Hoxbro Finans lavet en tilsvarende pakke. Her er fokus lagt på at skabe overblik og få ryddet op i alle økonomiske mellemværender.

»I denne pakke gennemgår vi økonomien og tilpasser indtægter og udgifter. Vi søger for diverse støtteordninger som borgeren er berettiget til, tilmelder faste udgifter til betalingsservice, og får oprettet en fornuftig afdragsordning på eventuel gæld. Vi opretter en lommepengekonto, betalingskort med videre, og kan eventuel yde rådgivning om testamente. Her er prisen 3.995 kr. alt inklusive.«