Næste:
Næste:

eToro - en investeringsplatform med global rækkevidde

eToro er fintech i ypperste form, en worldwide investeringsplatform med mange praktiske handelsværktøjer og en bred vifte af sociale funktioner.

 

Med sine raffinerede teknologiske handelsværktøjer og en bred portefølje af sociale funktioner har eToro manifesteret sig som førende på verdensmarkedet, når det gælder investering. Her kan investorer af enhver kaliber og økonomisk formåen deltage i et socialt handelsnetværk med en række faciliteter, der gør investering til en leg, og som samtidig minimerer risikoen for tab.

CopyTrading og CopyPortfolio

eToro udmærker sig især på to områder, når det gælder om at lære at investere. På eToro kan man nemlig via en særlig feature følge og kopiere andre og mere erfarne investorer. På den måde kan man lære om de faktorer i markedet, der udløser stigende eller faldende kurser, samtidig med at man minimerer sin risiko for tab, idet det formodes, at de erfarne investorers indsigt i markedet sikrer, at de ved, hvornår der med fordel skal købes og sælges. De to funktioner kaldes henholdsvis CopyTrading og CopyPortfolio.

CopyTrading er et simpelt værktøj, hvor man først udvælger den investor, man vil kopiere. Når det er sket, indtaster man det beløb, man vil bruge, og herefter sikrer de raffinerede teknologiske værktøjer, at handlerne og dermed selve kopieringen sker helt automatisk og i realtid. CopyTrading er i sin form både velegnet til kort- og langsigtede investeringer, og er nem at tilpasse sine individuelle målsætninger for en given investering.

Omvendt er CopyPortfolio skræddersyet til mere langsigtede investeringer, fordi der her er tale om en investeringsform, der er baseret på en forudbestemt investeringsstrategi. En investeringsstrategi baseret på flere parametre, og som automatisk inddrager både flere markeder og flere investorer. Netop den bredere og mere langsigtede strategi sikrer, at risikospredningen øges, og dermed minimeres også risikoen for tab.

Porteføljen øges kontinuerligt

I dag er eToro et af verdens førende sociale handelsnetværk, fordi netop faciliteten med at kopiere allerede erfarne investorer gør, at det er enkelt, nemt og bekvemt for almindelige mennesker, uden den store indsigt i aktiekurser, valutahandel og råvareinvesteringer, at prøve sig selv af på alverdens børser og investeringsmarkeder. I dag omfatter handelsnetværket bl.a.  onlineinvestering i aktier, råvarer, almindelig valuta og kryptovaluta samt indeks og EFT’er, og porteføljen af investeringsmuligheder øges hele tiden. Seneste skud på stammen hos eToro er muligheden for at investere i aktier i Saudi Aramco, som er verden største olieselskab både målt på olieproduktion og påviste oliereserver.

eToros succes på verdensplan kan alene aflæses i de over 10 millioner brugere fra over 140 lande, der jævnligt bruger platformen. Og i kraft af det store handelsvolumen og den eksponentielt voksende stigning i antallet af brugere, har eToro formået at forfine deres markedsindsigt, og omsætte dem til praktiske og gennemsigtige elektroniske handelsværktøjer, som enhver kan forstå og har glæde af, når det gælder om at investere forsvarligt.

Tjen penge i din fritid

Er man en særlig dygtig og ferm investor på eToro, kan man kvalificere sig til at blive såkaldt Popular Investor. En Popular Investor er en handlende med unikke investeringsstrategier, og som sådan fungerer, som forbillede for andre investorer. Det helt særlige ved en Popular Investor er, at man, udover at have egen succes på investeringsmarkederne, også kan tjene penge på, at andre følger og kopierer de investeringer, man foretager på eToro. Den indtjening, man kan opnå som Popular Investor på eToro, er naturligvis afhængig af det afkast, investeringerne giver. Men selve programmet er skalerbart og designet til, at indtjeningen hele tiden står mål med investeringsafkastet. For at blive Popular Investor skal man åbne en konto hos eToro, der rummer en profilbeskrivelse samt en kort redegørelse for handelsstrategien.