Næste:
Næste:

Den digitale udvikling åbner dørene til finansmarkederne

Farten i teknologiudviklingen påvirker alle funktioner i samfundet. Og med den volumen der er i de nye digitale services, er det gennem de seneste år blevet muligt for helt almindelige mennesker at investere på verdens børser og finansmarkeder. Fintechvirksomheden eToro var firstmover i det nye marked. I dag tæller virksomhedens kundegruppe mere end 10 millioner registrerede brugere på verdensplan.

 

For blot få år siden var det at investere og handle på verdens børser og finansmarkeder forbeholdt en lille eksklusiv gruppe med særlig adgang til finansverdenens hellige haller. I dag er situationen vendt helt på hovedet. Det skyldes at innovative fintechvirksomheder som eToro, der har været i markedet siden 2007, i dag stiller en række finansielle værktøjer og faciliteter til rådighed, så også helt almindelige mennesker med en gennemsnitlig indkomst kan prøve kræfter med handel og investering på det globale finansmarked.

Smart, pålideligt og sikkert

eToro kan man handle og investere i alt fra cryptocurrencies, råvarer, indekser, ETF og aktier på verdens børser. Den helt store fordel ved eToro er samtidig, at man kan købe cryptovaluta og overføre til dem til egen pengepung, investere i aktier fra hele verden uden at betale provision eller handle med CFD'er som råolie, guld og valuta samt investere i markedsindekser.

I alt tilbyder eToros platform mere end 2100 mulige handelstransaktioner, og
og det vel at mærke i et finansielt univers, der hvad aktieinvestering angår, sker med lave gebyrer og handelsomkostninger. Derfor er eToro er en unik platform til at handle og investere på, når det gælder finansmarkeder og børser i hele verden.

Selve platformen er et resultat af ambitionen om at gøre handel og investering muligt for helt almindelige mennesker, både når det gælder korttids investeringer og investeringer der har mere langsigtede perspektiver. Men uanset om man er til den korte investering, eller er mere analyserende og målrettet i sine investeringer, kan man være sikker på, at eToro yder høj service og kvalitet, at handlerne sker gennemsigtigt, ærligt og pålideligt og ikke mindst at det sker hurtigt, smart og enkelt.

CopyTrader giver læring

eToros handels- og investeringsplatform kan tilgås på alle former for digitale enheder som Ipad og tablet, mobiltelefon og en helt almindelig computeropkobling til nettet. Netop visionen om at udvikle verdens førende sociale platform til handel og investering, og ambitionen om at tilbyde investeringsmuligheder i den lavere ende af skalaen for uprøvede men nysgerrige investorer har resulteret i en platform der rummer en række faciliteter, der gør, at investeringen kan beskyttes bedst muligt. En ting er, at platformen er nem at anvende og brugergrænsefladen logisk. En anden er liveopdatering af kurser samt analyser og newsfeed. En tredje og meget populær facilitet er, at nye og uøvede brugere kan anvende faciliteten CopyTrader, som er en facilitet, hvor man kort sagt kan kopiere en mere erfaren og øvet investor. Et forhold der er med til at reducere risikoen for at miste sine investeringer. Netop den facilitet gør, at eToros' platform tager hånd om nye investorer på en sikker og enkel måde, og dermed fører dem trygt ind i udfordringen med at handle og investere globalt.

Brugerne sætter agendaen

For at opnå succes i det superlevende marked som international handel og investering er, forudsætter det ikke bare indsigt i ny teknologi men også viljen til at implementere de nyeste teknologier så snart de ser dagens lys. Den evne har eToro dokumenteret, og det betyder, at eToro i dag er kendt som en af de førende innovative og markedsledende virksomheder i fintechindustrien.

At eToro har opnået succes, vidner alene det forhold, at de i dag er repræsenteret i mere end 140 lande, at de på globalt plan har 700 ansatte, og at de har formået at rejse investeringer for over 160 mio. US dollars. Men det helt afgørende er, at deres investeringsplatform og de teknologier de bruger, er enkle og transparente for brugerne. Derfor kan det konstateres, at værktøjet virker, og at det brugerinterface eToro har udviklet har ramt plet i brugergruppen.