Næste:
Næste:

Invester i krop og sjæl for at få et godt liv

Det er lige så vigtigt at investere i kroppen, som det er at købe fast ejendom, få en uddannelse eller lægge til side til pensionen. Krop og sjæl skal plejes på lige fod med alle andre investeringer. Det er en investering i fremtiden, og en investering med store afkast, velvære og et sundt liv.

Alle statistikker taler for at vi bliver ældre og ældre. Derfor er der god grund til at overveje sine investeringer nøje. En af de investeringer der giver det højeste afkast, er at investere i sit eget liv. Et liv der gør en i stand til faktisk at leve det. Med fuld bevægelig i bevægeapparatet og mobilitet i samtlige led. Opbygge en fysiologi der er modstandsdygtig, og rent faktisk kan tackle tilværelsens forskellige udfordringer. Uanset om det gælder fysisk aktivitet eller bekæmpelse af forskellige sygdomme.


- Her umiddelbart efter nytår er der altid rigtig mange mennesker, der lægger planer for et nyt og sundere liv. Men det er langt fra alle, der gør noget ved de mange nytårsfortsætter. Men der er ingen undskyldninger, det er bare om at komme i gang med projektet, hvis man vil leve et godt og langt liv i balance med sig selv. For hvad er en stor pensionsopsparing værd, hvis man ikke er i stand til at få glæde af den? Kroppen følger med hele livet, og derfor skal den pleje og passes, på lige fod med urtehaven og bilen, for at vi har glæde af den, og kan bruges til det, vi forventer den skal magte. Vi skal kunne lege med børnebørnene på gulvet, tage cyklen til bageren, vandre den tur i Pyrenæerne vi altid har drømt om, og fremfor alt skal den levere på glæde og velvære. Og det sker altså kun, hvis vi holder den i form, forklarer Henrik Eiberg, der er administrerende direktør i Body SDS.


Hvor låser kroppen?

Body SDS udbyder en bred palette af behandlings- og træningsforløb, der understøtter de facetter, der er vigtige for at leve et godt og sundt liv. Det gælder de populære Body Sessions, bindevævsmassage og træningsforløb, kombineret med samtaleterapi, kostvejeledning og udrensning. Udgangspunktet er kroppens sundhed og velvære fra det ydre som muskler, sener og led til de indre organer. I behandlingen bruger behandleren meget tid på at mærke efter hos den enkelte klient, for at finde frem til hvor kroppen låser, og hvorfor den låser og dermed kunne lokalisere ubalancer der kan rettes op på. Med udgangspunkt i hele kroppen og dens spændinger skaber behandleren sig et retvisende billede af problematikken, som ofte kan ligge dybt begravet.

Vejrtrækning og mave

Specielt vejrtrækningen er et centralt fokusområde i behandlingen, netop fordi optimal vejrtrækning har overordentlig stor betydning for, at kroppen kan give slip og samtidig forbedre kroppens evne til at udrense sig selv. Vejrtrækningsøvelser kombineret med behandling af bl.a. mavens spændinger er særlig interessant i et behandlingsforløb. Dels fordi maven er vores anden hjerne, og dels fordi det er i maven, at alle problemer ofte aflejres og ophobes. Derfor skal maven gøres fri, og det har Body SDS forskellige veje og teknikker til at gøre.


- Vores behandlere har hovedsæde i Parken i København, men Body SDS har samtidig et landsdækkende netværk af autoriserede behandlere. Netop autorisationen er vores garanti til klienterne for, at de får en professionel og seriøs behandling. En autoriseret Body SDS behandler er en terapeut, som holder sig opdateret med de nyeste behandlingsteknikker og den nyeste viden inden for behandlingsområdet. Samtidig er en autoriseret Body SDS behandler forpligtiget til at modtage efter- og videreuddannelse hos os, for at opretholde sin autorisation. Det betyder, at vi til enhver tid kan stå på mål for kvaliteten i behandlingen, ligesom vores kvalitetskontrol sikrer, at vores varemærke til enhver tid står stærkt og uanfægtet, fortæller Henrik Eiberg.

Tanke og krop fri

At Body SDS virker og er effektivt i forhold til indfri ambitionen om at leve det liv, vi hver især går og drømmer om, er gennem årene dokumenteret i kraft af de mange tilfredse klienter, der gennem Body SDS har fundet vejen til et sundere, mere behageligt og bedre liv. Herudover er indsatsen dokumenteret gennem en række bogudgivelser og øvrigt materiale, der forklarer den holistiske tilgang til krop og sjæl, som Body SDS behandlingerne tager udgangspunkt i.

Vores mission er at hjælpe folk til at blive en både sundere og bedre version af sig selv, så de kan leve det liv, de ønsker og tackle de udfordringer, der kommer gennem livet.

- Vores mission er at hjælpe folk til at blive en både sundere og bedre version af sig selv, så de kan leve det liv, de ønsker og tackle de udfordringer, der kommer gennem livet. Helt overordnet sætter vi gennem vores forskellige behandlingsmetoder og -teknikker kroppen og tanken fri, og det betyder, at man kan leve et frit liv. Og det er vel den største luksus man kan opnå i verden, siger Henrik Eiberg.