Næste:
Næste:

Et fleksibelt kreditkort med store oplevelser indbygget

London er altid et besøg værd, og med et medlemskab af British Airways Executive Club kommer oplevelserne endnu tættere på. Frem til den 30. juni har British Airways i samarbejde med Resurs Bank et eksklusivt tilbud, hvor man som ny kunde kan få op til 5.000 Avios i velkomstbonus og samtidig bliver medlem af British Airways Executive Club, hvis man ansøger om et British Airways World Mastercard gennem Resurs Bank.

Medlemsskabet af British Airways Executive Club giver mulighed for at optjene Avios på alle køb, herunder dagligvarer og alt muligt andet, foretaget med sit British Airways World Mastercard. Avios som bl.a. kan bruges til nye flyrejser, hoteller og billeje. Som noget helt eksklusivt for Politikens læsere, sætter British Airways Executive Club og Resurs Bank 40.000 Avios på spil i forbindelse med den aktuelle kampagne til en heldig vinder, der inden den 4. juni i år ansøger om et British Airways World Mastercard. Præmien er stor nok til at en familie på fire, kan foretage en returrejse til London med British Airways. Dog skal der betales normale skatter og afgifter.

Ansøg om British Airways World Mastercard

Evigt aktuelle London

London er synonym med kultur og historie, mode og teater og helt særlige shoppemuligheder.Oplevelserne står i kø, og det gælder både de klassiske og de helt nye. Buckingham Palace, Tate Modern, Big Ben, Sankt Pauls Cathedral og Piccadilly Circus, men paletten byder også på nye muligheder, som spændende overnatning i London Zoo i egen lodge og med guidede ture, Clown Gallery-Museum London med over 200 klovnemasker og kunstnersamfundet, der har samlet sig på Eel Pie Islands midt i Themsen, hvor man kan opleve glaspustere, skulptører, kunstmalere og fotografer samt keramikere i aktion. Og med et British Airways World Mastercard kommer oplevelserne hurtigt tættere på.

London er synonym med kultur og historie, mode og teater og helt særlige shoppemuligheder.

- London er evigt aktuel, og man kan altid være sikker på, at der sker nyt og overraskende. Lige nu er der bl.a. et forestående prinsebryllup, som har stor international opmærksomhed. Og som medlem af loyalitetsprogrammet, som det foldes ud i British Airways Executive Club, kommer oplevelserne tættere på, fordi man kontinuerligt kan optjene Avios gennem flyvninger med alle flyselskaberne under hatten af oneworld®Airlines, som er et samarbejde mellem verdens førende flyselskaber. Hertil kommer naturligvis de Avios, man optjener, hvis man anskaffer sig et British Airways World Mastercard, og bruger det som betaling ved hotelovernatninger og billeje, fortæller Anna Kretzschmar, der er Partner Executive for Avios.

Stærkt kort

Et British Airways World Mastercard er et stærkt betalingskort, der gælder over hele verden. Der er tale om et kreditkort med helt op til 60 dages rentefri kredit, og et kreditkort med en attraktiv indbygget fleksibilitet, idet man til enhver tid kan vælge at afdrage sine køb over flere måneder. Betales den forbrugte sum på kortet over seks måneder, er der ingen rente, mens beløb, der betales over længere perioder, pålægges en på forhånd fastsat rente.

Herudover rummer kortet en række fordele. For det første samler man såkaldte Avios, hver gang kortet er i brug, og det gælder uanset, om man køber flyrejser, lejer bil, køber benzin eller dagligvarer i supermarkedet. For hver gang man bruger 100 kr. på sit kort optjener man 15 Avios, og køber man direkte på ba.com er belønningen 20 Avios pr. 100 kr. Herudover udløser bl.a. billeje hos Avis 250 Avios.

- Lige nu har vi et fantastisk tilbud til danske kunder. Frem til 30. juni kan man ved at ansøge online om et British Airways World Mastercard udstedt af Resurs Bank dels spare 50 procent på årsgebyret, og dels får man i forbindelse med ansøgningen en velkomstbonus på op til hele 5.000 Avios, som man kan bruge, som man vil. Det er klart, at vi foretager en individuel kreditvurdering af ansøgerne, og vi håber, at langt de fleste vil få muligheden for at kaste sig ud i de eventyr, som kreditkortet udløser via det automatiske medlemskab af British Airways Executive Club. Men fremhæves skal også de meget fordelagtige og fleksible tilbagebetalingsformer, som er indbygget i kortet, hvor man kan afdrage sine køb rentefrit i mindre bidder, ligesom kortet inkluderer en fantastisk rejseforsikring, hvis op til 50 procent af rejsen er betalt med kortet, forklarer markedschef Danny Hofflund fra Resurs Bank.

Skatter og afgifter

Som med alle andre loyalitetsprogrammer gælder det også i British Airways, at bonusflyvninger og opgradering til en bedre klasse på flyet afhænger af, om der er ledige pladser. Samtidig skal man som medlem af British Airways Executive Club tillige bemærke, at der i forbindelse med netop bonusflyvninger opkræves de normale skatter og afgifter, som ethvert flysæde er belagt med.

- Vi ser frem til at byde en række nye kunder velkomne i vores fællesskab og vores særlige bonusprogram for medlemmerne af British Airways Executive Club. Her er der virkelig tale om value for money. Avios er omdrejningspunktet i loyalitetsprogrammet, og optjeningen af Avios afhænger naturligvis af aktivitetsniveauet i flyvninger og brugen af kreditkortet. Men uanset om det er stort eller småt, er det godt at vide, at de optjente Avios kan så bruges på nye oplevelser, siger Anna Kretzschmar.